Информация за нас

Онлайн магазина Geka.bg е собственост на фирма ГЕКА-БГ ЕООД, която е създадена през 2012 година с основна дейност дистрибуция, търговия на едро и дребно с професионална техника, инструменти и крепежни елементи. В нашата фирма работи млад екип търговци, изпълнени с ентусиазъм за бъдещо развитие в пазара на професионалните инструменти. Целта ни е да Ви предложим висококачествени продукти на водещи европейски и световни производители с максимална техническа и практическа информация и главно на конкурентни цени. Поради тази цел ние правим внимателна оценка на нуждите на нашите клиенти и анализираме задълбочено развитието на технологиите и производителите в бранша. Отделяме време, за да проучим пазара и предлагаме продукти, който наистина да удовлетворят потребностите на всеки един професионалист или любител. Нашите приоритети са свързани с висококачественото професионално обслужване, широкият асортимент, конкурентните цени и бързи доставки.

Пандемията от Ковид-19, ограниченията и невъзможността да извършваме активни търговски срещи с нашите клиенти ни мотивираха да създадем този онлайн магазин, за да предложим най-търсените и най-продаваните ръчни инструменти, електрически и акумулаторни инструменти както и консумативи на водещи производители, с акцент за най-изгодна оферта на пазара в България. Нашето желание е да направим качествените маркови инструменти достъпни за широк кръг потребители чрез промоционални цени, количествени намаления, разпродажби и купони за допълнителни отстъпки.

В електронния онлайн магазин за инструменти geka.bg ще намерите редица известни брандове, за които сме директен представител или дистрибутор.

Ние предлагаме за нашите клиенти:

  • Професионални инструменти, машини, консумативи, лични предпазни средства и крепежни елементи;
  • Професионална консултация при избора на най-подходящ продукт според Вашите индивидуални нужди, свързани с начина и условията, при които ще работите.
  • Регулярна наличност на голяма част от предлаганите продукти и бърза доставка на тези, които не поддържаме в наш собствен склад;
  • Конкурентни цени на предлаганите продукти, промоционални оферти и допълнителни търговски отстъпки за обемни поръчки и постоянни клиенти;
  • Преференциални условия и допълнителни бонуси за лоялни клиенти;
  • Доставка до Вашия обект, дом или удобен офис на куриерска фирма;
  • Гаранционен и извънгаранционен сервиз
  • Бързо и приятно обслужване

Ние не правим компромис с качеството на предлаганите от нас продукти!

При нас ще намерите единствено продукти на производители доказали се с високо качество, надеждност и безопасност!

Нашата цел е да създадем за Вас безупречно професионално обслужване и да спечелим доверие в онлайн магазина Geka.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *