доставка

Стандартни условия за доставка на стоки, поръчани в WWW.GEKA.BG

Стандартните условия за доставка са валидни, ако не са упоменати други специални условия в методите на доставка, посочени в описанието на продукта или при финализирането на поръчката.

За определени продукти с извънгабаритни размери или свръх тегло, начина и таксата за доставка се договарят индивидуално в зависимост от локацията и срока за доставка. Ако в описанието няма посочено условие за извънгабаритен размер или свръх тегло, то доставката до клиента на този продукт отговаря на стандартните условия за доставка.

Доставката на всички продукти, поръчани през сайта geka.bg се доставят чрез куриерска фирма СПИДИ или ЕКОНТ. В определени случаи, при доставка на продукти с извънгабаритни размери или свръх тегло е възможно избор на друга куриерска фирма, с която да гарантираме бърза доставка до клиента.

Всички посочени по-долу срокове са ориентировъчни и не са гарантирани. Възможно са забавяния, породени от текущ график на куриерските компании.

 По време на финализиране на Вашата поръчка Вие имате възможност за избор на няколко варианта за доставка на поръчаните от Вас продукти:

*БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – Валидна е за поръчки на обща стойност над 200.00 лева с вкл. ДДС и общо тегло на поръчаните артикули до 10 кг. Ако общото тегло на поръчаните артикули надхвърля 10 кг, независимо, че е изпълнено условието за надхвърлена сума над 200.00 лева, се прилагат стандартни условия за доставка или допълнително договорени условия за доставка на пратки с извънгабаритни размери или свръх тегло. Доставката се извършва до офис куриерска фирма или адрес посочен в полето във формата за онлайн заявка.

*ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ – Валидна е за всички населени места, в които има действащи офиси на фирма Еконт Експрес ООД. Моля, опишете в полето БЕЛЕЖКИ КЪМ ПОРЪЧКАТА, преди приключването на онлай поръчката офисът на ЕКОНТ ЕКСПРЕС от който желаете да си получите пратката. Таксата за доставка на стока до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС е фиксирана на 10.00 лв с вкл.ДДС и ще бъде добавена в общата стойност на заявката. Посочената такса важи за стандартни условия на доставка.

*ДОСТАВКА ДО ОФИС НА СПИДИ – Валидна е за всички населени места, в които има действащи офиси на фирма Спиди АД. Моля, опишете в полето БЕЛЕЖКИ КЪМ ПОРЪЧКАТА, преди приключването на онлайн поръчката офисът на СПИДИ от който желаете да си получите пратката. Таксата за доставка на стока до офис на СПИДИ е фиксирана на 10.00 лв с вкл.ДДС и ще бъде добавена в общата стойност на заявката. Посочената такса важи за стандартни условия на доставка.

*ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС – Валидна е за всички населени места, които се обслужват от куриерските фирми ЕКОНТ ЕКСПРЕС и СПИДИ. Адресът за доставка се описва във формата за поръчка. Таксата за доставка до посочен от вас адрес е фиксирана на 12.00 лв с вкл.ДДС и ще бъде добавена в общата стойност на заявката. Посочената такса важи за стандартни условия на доставка.

Доставките се извършват от Понеделник до Петък, с възможност за доставка в Събота съгласно работното време на куриерските фирми, с които доставяме. Срокът на стандартна доставка е между 1-3 работни дни и зависи от натовареността на склада ни и куриерските фирми, с които доставяме. За всяко възникнало забавяне или невъзможност за доставка на поръчана стока, Вие ще бъдете предварително информирани.

* Всички пратки пътуват с опция „преглед“ и застраховка.

куриерски фирми с които доставяме