гаранции и сервиз

Гаранционен сервиз и рекламации

Всяка машина, която може да закупите от нас е с определен гаранционен срок и определени гаранционни условия. Те се определя от модела и производителя на съответната марка. Всеки клиент има правото да използва гаранцията при точно определени условия, регламентирани от производителя. При покупка на вашите машини в гаранция вие получавате комплект от документи (гаранционна карта), които съпровождат пратката. Това най – често могат да са – оригинална опаковка, гаранционна книжка, фискален документ и други. При липса на някое от тях, моля да ни уведомите своевременно при получаване на вашата пратка. Гаранционният сервиз се извършва само от оторизирани сервизи на съответната марка, посочени в гаранционната карта на продукта.

ВАЖНО! – Гаранционната рекламация се предявява към производителя на съответният продукт, за което ГЕКА-БГ ЕООД и сайта www.geka.bg не носят отговорност при отказана такава. Ние съдействаме на нашите клиенти относно всяка една предявена гаранционна рекламация, но крайното становище и решение е на гаранционният сервиз обслужващ съответният продукт и определен от производителя на съответната марка..

Рекламационният процес може да бъде валиден при следните условия:

  • Коректно предоставени гаранционна карта, фактура или касов бон за валидна гаранция
  • Оригинална опаковка, без нарушения на продукта (при условие че за гаранционен дефект се изисква такава)

В случай на рекламация по вина на клиента в това число неправилна експлоатация, претоварване, механична деформация породена от удар или изпускане, гаранцията не се приема и се счита за НЕВАЛИДНА! Моля, прочетете внимателно ръководството за експлоатация, когато закупувате конкретна машина.

Преди да пристъпите до рекламационен процес, можете да разгледате внимателно гаранционната книжка на продукта. Там ще откриете координати на сервизните бази в страната.

За голяма част от марките, които предлагаме, производителите предлагат удължена гаранция след регистрация в онлайн платформи. Може да разгледате подробна информация и линкове за регистрация в раздела:

Извънгаранционен сервиз и обслужване

Ние в ГЕКА-БГ ЕООД предлагаме пълно извънгаранционно обслужване на машини и оборудване, в това число електрически машини, акумулаторни машини, машини с вътрешно горене и др. Извършваме подробна диагностика и тест на машините за да предоставим най-добрата и надеждна сервизна услуга. Ценообразуваме ремонтите само с качествени резервни части и предоставяме конкурентни цени за труда вложен в осъществяването на ремонта на всяка една машина. Имаме изградена работеща сервизна програма, която гарантира за пълна прозрачност относно ремонтната услуга, която предоставяме за нашите клиенти. За повече информация, моля свържете се с нас.