връщане на продукт

Считано от датата на получаване на закупена от онлайн магазина ни стока, имате право да я върнете в 14 дневен срок. За целта трябва да ни уведомите на имейл office@geka.bg или на телефон 0899330440.

Изпратете артикула/ите на адрес гр. Смолян, ул.Коста Аврамиков 34, по куриер Спиди или Еконт, като разходите за куриерската услуга трябва да бъдат за Ваша сметка. В пратката трябва да бъде приложено копие от документа за покупка (стокова разписка или фактура, както и копие от касовия бон).

Стоката, която връщате трябва да е в оригиналната си опаковка и да бъде в състоянието, в което сте я получили. Няма да бъдат приемани продукти, които са повредени от Вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от употреба. Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат върнати на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, които изскате да върнете, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.

В случай, че закупеният артикул е бил в промо пакет, трябва да върнете всичко, което сте получили (артикула + подаръка, който е бил към промо пакета).

След като получим продукта ще бъде прегледан (ако е необходимо и от сервизните ни техници) и ако отговаря на условията за връщане, заплатената от Вас сума ще Ви бъде върната.

За да възстановим сумата за закупената стоката трябва да изпратите на имейла следната информация:

  • Три имена
  • Телефонен номер за връзка
  • IBAN номер на Вашата банкова сметка

В срок от 10 работни дни ще получите заплатената сума.

Не се приемат обратни пратки с наложен платеж. Сумите към клиента се възстановяват само по банков път.

Артикули, които не подлежат на връщане – тези, които са изработени по поръчка на клиента или съобразно неговите индивидуални изисквания, артикули, които са с индивидуална доставка по заявка от клиента, арикули които в описанието са без право на връщане, както и артикули с променен фабричен вид. Това включва артикули, които се продават на линеен метър - кабели, въжета, маркучи, тръби и др.